WORKSHOP: Graffiti Utrecht

Ik geef al enige jaren graffiti workshops voor bedrijven, evenementen, particulieren en vrijgezellen feesten en partijen. Van vrijgezellen feesten heb ik er al een aantal gehad maar voornamelijk met stoere mannen.

Afgelopen zaterdag 17 mei was ik gevraagd een workshop te verzorgen voor een vrijgezellenfeest van Suzanne (beter bekend als Suus) in Utrecht.
Toen ik met mijn tassen (met spuitbussen) binnenkwam zaten daar 15 supervrolijke dames die allemaal hoopte op een stripper..
Voor te stellen is dat ze toch enigzins teleurgesteld waren toen ik een eenvoudige graffiti spuiter bleek te zijn die die dag niet uit de kleren zou gaan.
Maar ondanks dat werd het al snel een bijzonder gezellige bedoeling en heb ik een van de leukste workshops ooit mogen geven voor een geweldige vriendgroep.

Graag wil ik dan ook iedereen bedanken voor hun enthousiasme, leuke vragen πŸ™‚ en inspiratie die ik die dag heb ontvangen! En natuurlijk voor Suus: Heel veel geluk, plezier en de mooiste trouwerij ooit toegewenst!!

 

IMG-20140519-WA0003 IMG-20140519-WA0004 IMG-20140519-WA0005 IMG-20140519-WA0006 IMG-20140519-WA0012Dames: Niet stiekem op pad gaan zonder mij te bellen he! πŸ˜‰

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: